• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Pisang Goreng met Nature’s Charm

pisang goreng met Nature's Charm

                          Maak de pisang goreng zoals beschreven op het product van Unifood of Kobe. Decoreer het resultaat met één van de Nature’s Charm cocosproducten en maak het af met een groen blaadje Verveine (fris en citroenachtig) en een toefje Nature’s Charm cocosslagroom.  

Cocktail coconut water by Allard Sieburgh

Nature's Charm coconut water Cocktail

                    Benodigdheden: 20 cc Van Kleef rozenlikeur (of rozensiroop) 10 cc Van Kleef gemberlikeur (of gembersiroop) 10 cc 112 vodka -gemaakt met madam jeanette en lombok peper- (of gewone wodka) 60 cc Nature’s Charm cocoswater sap van één limoen Deze Cocktail is bedacht door Allard Sieburgh. […]

Aardbeienjam met agar

Vanka-Kawat Swallow Globe Brand agar agar aardbeienjam

Ingrediënten: – 1 pond aardbeien, schoongemaakt; laat ze heel – 200 gram granulated palmsuiker, kan ook met witte suiker of lichtbruine basterdsuiker – 200 ml water – 1 zakje Swallow Globe Brand agar agar (inhoud 7 gram) – sap van een halve limoen of citroen   Bereidingswijze: – Verwarm een pan met 200 ml water […]

Kokki Djawa lentemaaltijd

Kokki Djawa lentemaaltijd

Verras je gasten de komende Lentedagen met een soto ayam van Kokki Djawa en een nasi goreng tjampoer van Kokkie Djawa. Met gebakken uitjes en de rijsttafelmix tover je een heerlijke, gekleurde Lentemaaltijd op tafel. Op de achterkant van de verpakking staat hoe je de gerechten bereidt. Geef er gerust je eigen “touch” aan. Bijvoorbeeld een djeroekblaadje […]

Hartige maiskoekjes

hartige maiskoekjes Kwee Djagoeng

Hartige maiskoekjes of Kwee Djagoeng: een voorafje of als bijgerecht bij de rijsttafel of bij de thee. Ingrediënten 1/2 blikje djagoeng (mais) 2 eieren 8 eetlepels tarwebloem zout of bouillonblokje (verkruimeld) 1 cm santen (kokos) 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 preitje 5 takjes selderij 1 rode lombok (peper) rijstolie   kruiden: 4 kemirienoten […]

Spekkoek

spekkoekpoeder recept Vanka-Kawat

Deze traditionele cake is misschien bewerkelijk te maken, maar is dan ook erg smakelijk. Om de authentieke smaak van de spekkoek te verkrijgen voeg dan kardemompoeder en nootmuskaatpoeder toe bij dit recept. Met deze spekkoekpoeder kun je ook heel gemakkelijk je eigen gekruide koekjes, gekruide cupcakes of muffins maken. Een variant voor wat betreft het […]

Sambal tomaat

sambal tomaat zelfgemaakt

  Maak zelf gebakken biologische sambal tomaat met gebakken uienringen. Ingrediënten: – 3 eetlepels plantaardige Daily rijstolie – 3 eetlepels Flowerbrand biologische sambal oelek – 1 rode ui in ringen gesneden – 1 witte ui in ringen gesneden – 2 tomaten Bereidingswijze: Bak de uienringen in de rijstolie totdat ze een mooie bruine kleur hebben. […]

Kokoskoekjes

Vanka-Kawat Moesson kokoskoekjes

Voor de kokosliefhebber. Heerlijk als tussendoortje bij de koffie of als dessert met één van de vegan Nature’s Charm toppings. Dit is een zeer gemakkelijk recept waar enkel drie ingrediënten voor nodig zijn.  1 blikje Nature’s Charm gecondenseerde kokosmelk 300 gram kokos medium Meng de geraspte kokos door de kokosmelk en voeg een snufje zout […]

Pandan pannenkoeken met caramelsaus en slagroom

Ingredienten: 1 pak pannenkoekmix of poffertjesmix 1 flesje kleurstof groen 1 pot Nature’s Charm caramelsaus slagroom geroosterde kokos   Bereidingswijze: Voeg bij het beslag een paar druppels van de groene kleurstof en bereid de pannenkoeken of poffertjes volgens de aanwijzingen op het pak. Pannenkoeken Vul de pannenkoeken met geroosterde kokos en vouw iedere pannenkoek in […]