• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Zoeken

Roast red pork

Roast Red Pork

  • los 1 zakje roast red pork kruidenmix op met 3/4 kopje water
  • marineer 1/2 kg varkensvlees met de kruidenmix in stukjes van ongeveer 44×10 cm
  • laat de marinade 2-3 uur intrekken
  • bak op 200 graden Celsius gedurende 20 minuten of grill (charcoal) well-done
  • snijd het vlees dun Hors D’oeuvre (als bijgerecht), als garnering voor Chop Suey (Tjap = gemengd  Tjoi = groente), bij noodles of bij (gebakken) rijst
  • TIP: geef het vlees in een bapao een heerlijk specifieke smaak

 

Teriyaki Spare Ribs

  • los 1 zakje roast red pork kruidenmix op met 1/2 kopje sinaasappelsap
  • voeg twee eetlepels ketchup en 1 eetlepel suiker toe
  • marineer 1 kg (2,2 lbs) spareribs met de kruidenmix in gewenste grootte
  • laat de marinade 2-3 uur intrekken
  • bak op 200 graden Celsius gedurende 20 minuten of grill (charcoal) well-done

 

Vanka-Kawat roast red pork spare ribsVanka-Kawat roast red pork gerecht