• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Jicama roerbak

Vanka-Kawat Flowerbrand jicama gerecht 3 van 5

Flowerbrand bevroren Jicama heel (Vietnamees: Củ sắn nguyên củ). Jicama is een bolvormig knolgewas. Geschild en in blokjes gesneden toe te voegen aan salades of rauwkost. Roerbakken in wokgerechten of in de soep. Zoetknapperige neutrale smaak. Lijkt op waterkastanjes.

Paarse yam zoete snack

Vanka-Kawat Flowerbrand purple yam sweet snack bereid

Flowerbrand paarse yam (Vietnamees: Khoai mỡ tím nguyên củ).Frozen purple yam. Paarse yam is een knolgewas. In Vietnam wordt dit product vaak gebruikt om een vette yam soep van te maken. Ook te gebruiken voor Aziatisch ijs en desserts. Of een zoete snack zoals hieronder.In de bakjes: margarine boter tarwebloem tapiocameel melk witte sesamzaadjes paarse […]

Tjendol Việt Nam! – Chè đậu đỏ bánh lọt

Tjendol Vietnamees eindresultaat

Ingrediënten 750 ml water 1 pakje Tepung (meel) Hun Kwe 2 eetlepels tapiocameel 1 eetlepel + 1 theelepel rijstmeel 1/2 theelepel (pandan) groene kleur scheutje (rijst)olie 1 zak rode boontjes (boontjes eerst een nacht weken in koud water) 2 pakjes Nutco (tetrapak) cocosmelk 17% vet kristalsuiker (naar smaak) 2 zakjes van 8 gram vanillesuiker Bereidingswijze […]

Bánh da Lợn

Bánh da Lợn

Ingrediënten voor de groene lagen: – rijstmeel 80 g – tapiocazetmeel 240 g – kokosmelk (17% vet) 200 ml – gele boontjes (yellow beans) 100 g – suiker 100 g – pandanblad (voor de groene kleur) voor de witte lagen: – rijstmeel 35 g – tapiocazetmeel 50 g – kokosmelk (17% vet) 200 ml – […]

Rode boontjes in kokos

rode boontjes

    Laat de rode boontjes een nacht weken in koud water en was hierna de boontjes. Kook de boontjes in water gedurende ongeveer 1 uur totdat deze zacht zijn. Voeg wat suiker en kokosmelk (17% vet) toe. Serveer het warm in een kom als fris dessert of tussendoor.

Sojamelk en tofu

sojamelk bereiding 2

Ingrediënten: sojaboontjes Bereidingswijze sojamelk: Week de sojaboontjes in water gedurende 6-8 uur. Laat het water weglopen. Doe de geweekte boontjes in een blender en voeg wat water toe. Mix totdat er een vloeistof ontstaat. Doe de inhoud van de blender in een doek en kneed de sojamelk eruit. Kook de sojamelk gedurende 20-25 minuten op […]

Taugé

tauge green mung beans katjang idjo

Ingrediënten zakje Erawan green mung beans water Bereidingswijze Kweek in een korte tijd thuis je eigen taugé met deze green mung beans! Zowel leuk als gezond wanneer je je eigen kweek ziet en proeft.   Doe de groene mung bonen in water in een kommetje en laat dit 12 uur staan. Laat het water weglopen. Neem een kartonnen […]

Vietnamese Kip Noodles (Phở Gà)

Kip Noodles Pho Ga

Ingrediënten – 500 gram kip – 3 uien – 6 kleine rode uien – verse gemberstukjes – taugé – anijs – kaneel – rijstnoodles – zout – suiker Bereidingswijze Bak de uien en gember samen in een pan gedurende ongeveer 10 minuten. Doe de uien en gember in een andere pan met water (aan de kook […]

Vietnamese loempia’s rijstpapier Goi Cuon

Vanka-kawat Aziatische recepten

Ingrediënten 1 zakje garnalen rijstpapier 22 cm kleine slakrop 1 komkommer 1 zakje corianderblaadjes 1 zakje mintblaadjes Flowerbrand hoisinsaus 1 peen 1 zakje pinda’s Maak de garnalen schoon (verwijder de harde staart). Snijd de sla, komkommer (zonder schil), coriander en mint in stukjes en meng het door elkaar in een kom. Doe lauw water in een […]