• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Zoeken

Sojamelk en tofu

Ingrediënten:

sojaboontjes

 

Bereidingswijze sojamelk:

  • – Week de sojaboontjes in water gedurende 6-8 uur.
  • – Laat het water weglopen.
  • – Doe de geweekte boontjes in een blender en voeg wat water toe. Mix totdat er een vloeistof ontstaat.
  • – Doe de inhoud van de blender in een doek en kneed de sojamelk eruit.
  • – Kook de sojamelk gedurende 20-25 minuten op een laag vuur.
  • – De sojamelk is nu klaar om warm of later koud te drinken.

 

sojamelk bereiding 1sojamelk bereiding 2sojamelk bereiding 3sojamelk bereiding 4sojamelk bereiding 5sojamelk bereiding 6sojamelk bereiding 7sojamelk bereiding 8sojamelk bereiding 9

 


Bereidingswijze tofu:

  • – Doe de hierboven gemaakte sojamelk in een pan en voeg natuurazijn toe (3 eetlepels op 6 liter).
  • – Roeren gedurende 5 minuten op laag vuur.
  • – Doe de soja in een doek in een bakje en pers het vocht eruit door een bakje op de doek te drukken.
  • – De tofu is nu gereed om zo te eten of in een gerecht te verwerken.
  • – Als voorbeeld een zelfgemaakte gezonde soep van enkel natuurlijke ingrediënten.

 

sojamelk tofu bereiding 1sojamelk tofu bereiding 2sojamelk tofu bereiding 3sojamelk tofu bereiding 4sojamelk tofu bereiding 5

Print Friendly, PDF & Email