• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Kip in rode Thaise curry – Pad Prik Khing

Kip in rode Thaise curry - Pad Prik Khing
Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie 50 gr Daily currypasta rood Daily kouseband (diepvries) 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 4 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 rode peper Dit recept is voor een medium 1-2 personen bowl. Schoon de kip en kook deze op medium warmte gedurende 1 minuut. [...]

Kip Curry Rood – Gang Phet Gai

Kip Curry Rood – Gang Phet Gai
Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie Nutco cocosmelk 50 gr Daily currypasta rood 4 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 10-15 basillicumblaadjes 1 rode peper 1 aubergine 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) zout Daily rijst jasmijn Dit recept is voor een medium 1-2 personen bowl. Mix 100 ml kokosmelk met [...]

Kip Curry Massaman – Gang Massaman Gai

Kip Curry Massaman - Gang Massaman Gai
Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie Nutco cocosmelk 50 gr Daily currypasta massaman 4 stukjes Vanka-Kawat cardamom heel 4 laurierblaadjes 3 eetlepels Vanka-Kawat kaneel gemalen 30 gr Flowerbrand tamarindepasta 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 2 aardappelen 15 gr geroosterde pinda's Daily rijst jasmijn Dit recept is voor een [...]

Kip Curry Groen – Gang Keo Wan

Kip Curry Groen – Gang Keo Wan
Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie Nutco cocosmelk 50 gr Daily currypasta groen 4 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 10-15 basillicumblaadjes 1 rode peper 1 aubergine 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) zout Daily rijst jasmijn Dit recept is voor een medium 1-2 personen bowl. Mix 150 ml kokosmelk met [...]

Kip Ajam Soto Udang

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 1 ons gepelde garnalen Daily rijstolie 1 grote aardappel 3 eieren 1 grote gesneden ui 2 eetlepels Flowerbrand sojasaus yellow label asin zout 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 100 gram schoongemaakte taugé 1 schoteltje fijngesneden selderij 200 gram stoofsla (of andijvie of paksoi) Kokki Djawa uitjes gebakken 1/2 theelepel [...]

Kip Ajam Semoor Djawa

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 fijngesneden uien Daily rijstolie 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Flowerbrand sambal oelek 4-6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel 1 theelepel Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen 1 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga) peper en zout 1 kopje water Bereidingswijze Bak de stukken kip in rijstolie bruin. Meng [...]

Kip Ajam Peniki

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 2 a 4 heel fijngesneden rode lomboks 1/2 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 eetlepel Flowerbrand tamarindepasta 1.5 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1/2 theelepel Vanka-Kawat sereh gemalen 2 blaadjes [...]

Kip Ajam Opor

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 6 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 eetlepel Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga) 2 blaadjes Vanka-Kawat daon salamblad 2 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 seréhstengel [...]

Kip Ajam Kuning

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1/2 eetlepel Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 2 schijfjes Vanka-Kawat laos (galanga) (diepvries) 2 theelepels Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) 2 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) [...]

Kip Ajam Ketjap

Ingrediënten 1 kilo kip 1 grote fijngesneden ui 3-6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel bloem Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen peper en zout Bereidingswijze Kook de kip in water halfgaar en laat het uitlekken (bewaar de bouillon). Meng de kruiden en de ketjap door elkaar, voeg hier de kip aan toe en laat het geheel [...]