• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Over Vanka-Kawat

In Azië is koken verheven tot een ware kunst. De eeuwenoude kennis van deze verfijnde kookkunst wordt nog altijd van generatie op generatie overgedragen. Vanka-Kawat deelt deze kookkunst en de emotie die bij eten hoort graag met u en hiervoor importeren en produceren wij al ruim 65 jaar zowel authentieke als vernieuwende Aziatische producten. Met onze producten is het bereiden van heerlijke exotische maaltijden verrassend eenvoudig. Mocht u vragen of suggesties hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via onze website.

Een groot deel van onze producten importeren wij rechtstreeks uit de Aziatische landen van herkomst naar Nederland. De fabrieken in Azië waarmee wij zaken doen hebben een lange en betrouwbare staat van dienst op het gebied van smaak, kwaliteit, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Droom met ons mee op een culinaire reis naar o.a. Indonesië, Thailand, Vietnam, Hong Kong, China, Maleisië, Japan en Singapore.
Een ander deel van onze producten produceren wij in onze Nederlandse fabriek, op basis van authentieke en tevens vernieuwende recepten.

Kwaliteit en service hebben wij hoog in ons vaandel staan. Zo zijn onze fabriek en groothandelsactiviteiten gecertificeerd voor het voedselveiligheidskeurmerk FSSC22000. Verder werkt ons bedrijf conform de kwaliteitsnormen van HACCP en beschikken wij over een uitgebreid computersysteem waarin zaken als EDI en kwaliteit zijn opgenomen. Vanka-Kawat is tevens Skal gecertificeerd voor de handel, import en productie van biologische producten. Met gemotiveerde medewerkers werken wij er doorlopend aan ons bedrijf nog verder te verbeteren teneinde de beste service aan onze klanten te verlenen.

Biologisch

Skal gecertificeerd

Kwaliteit

FSSC22000-logo

Data source

GS1 Nederland

Onze klanten

  • Toko’s, winkels en andere ondernemers; bezorgen of cash&carry op onze eigen verkooppunten (Daily’s te Amsterdam en Den Haag).
  • Supermarkten; EDI, GS1 data source, DC, cross-dock.
  • Foodservice, groothandels en zelfbedieningsgroothandels.
  • Export.

Wij leveren aan klanten in heel Europa vanuit ons hoofdmagazijn in Den Haag. Tevens beschikken wij over eigen afhaalgroothandels (B2B) in Amsterdam en Den Haag. Onze fabriek staat in Zoetermeer.

 

Onze missie

De missie van Vanka-Kawat is het op de markt brengen van smakelijke en kwalitatieve Aziatische voedingsmiddelen waarmee consumenten zelf gerechten kunnen bereiden. De bewustwording van de verschillende ingrediënten welke tezamen een heerlijke maaltijd naar eigen smaak vormen is hierbij van belang.

 

Wat betekent Vanka-Kawat

Ons bedrijf is in 1958 opgericht door de in 2016 overleden heer G.L. van Kasteren. De naam Vanka-Kawat is een afkorting van de familienaam (Van Kasteren) Vanka gecombineerd met de naam van de ijzerdraadfabriek die de familie in Indonesië bezat Kawat (draad in het Indonesisch).