• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Rundvlees Golei Kodja

Ingrediënten 500 gram in stukken gesneden rundvlees Daily rijstolie 1 eetlepel Daily rijst ketan beras 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1/2 pijpje Vanka-Kawat kaneelstokjes 2 theelepels citroensap 1 stukje foelie 1/2 theelepel Vanka-Kawat kruidnagel gemalen 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1/2 eetlepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten) 1 theelepel Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) 1 eetlepel [...]

Rundvlees Frikadel Sapi

Ingrediënten 500 gram rundergehakt 4 grote uien Daily rijstolie 1 fijngesneden rode paprika 1 ei 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta peper en zout Bereidingswijze Meng het gehakt goed met het ei, 2 fijngesneden uien, knoflookpasta, paprika, peper en zout. Maak er ’vingerdikke’ rolletjes van. Bak ze in wat rijstolie in 10 minuten bruin gaar en temper [...]

Rundvlees Deng Deng Sarabaja

Ingrediënten 500 gram runderlappen 2 fijngesneden uien Daily rijstolie 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 1 eetlepel Flowerbrand tamarindepasta 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 4 Vanka-Kawat kruidnagel gemalen 2 eetlepels bloem 1/2 eetlepel Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen peper en zout water Bereidingswijze Wrijf het vlees goed in met peper, zout, nootmuskaat en de gemalen kruidnagel. Fruit in wat [...]

Rundvlees Boemboe Bali Daging Sapi

Ingrediënten 250 gram in stukjes gesneden rundvlees 2 grote gesneden uien Daily rijstolie 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 2-3 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 kopje dikke Dhillon cocoscréme (santen) 3 in fijne ringen gesneden rode lomboks 2 theelepels Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 2 theelepels [...]

Rundvlees Bobuttie (Bobote)

Ingrediënten 500 gram runderpoulet 1 grote fijngesneden ui Daily rijstolie 1 kopje melk 1 geklopt ei 5 sneetjes witbrood 1 eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel Flowerbrand tamarindepasta 2 theelepels Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) zout Bereidingswijze Week het brood in de melk en giet de melk dat niet door het brood is opgenomen af. Klop het brood [...]

Varkensvlees Babi Usee-Usee

Ingrediënten 500 gram in dobbelstenen gesneden varkensvlees Daily rijstolie 2 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 2 kopjes Dhillon cocoscréme (santen) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 2 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 stengel Vanka-Kawat sereh gras (diepvries) 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 schijfje Vanka-Kawat laos (galanga) (diepvries) 1 theelepel Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) Bereidingswijze Snijd het vlees in [...]

Varkensvlees Babi Opor Tahu Telor Daging

Ingrediënten 250 gram in dunne lapjes gesneden varkensvlees 3 fijngesneden uien Daily rijstolie 1 hard gekookt ei (per persoon) in plakken gesneden Daily tahoe / tofu 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 10 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 blaadje Vanka-Kawat daon salamblad Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen 1 theelepel Vanka-Kawat [...]

Varkensvlees Babi Ketjap (variant 2)

Ingrediënten 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees 4 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 1 bouillonblokje 1 eetlepel suiker Ketjap A ketjap A manis kentel 2 eetlepels Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Koningsvogel sambal badjak 1 theelepel Flowerbrand sambal oelek 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 schijfje Vanka-Kawat gember geschild (diepvries) peper en zout water Bereidingswijze [...]

Varkensvlees Babi Ketjap (variant 1)

Ingrediënten 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees 1 fijngesneden ui Daily rijstolie 1 kopje Ketjap A ketjap A manis kentel 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 schijfje Vanka-Kawat kentjoer gesneden 1 bouillonblokje peper water Bereidingswijze Braad het vlees in rijstolie tot het bruin is. Haal het vlees weer ut de [...]

Varkensvlees Babi Gule Bengala Daging

Ingrediënten 750 gram in grove stukken gesneden varkensvlees 1 grote fijngesneden ui Daily rijstolie 2 geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 2 in schijfjes gesneden rode lomboks 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 2 kopjes dikke Dhillon cocoscréme (santen) 2 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) 1 theelepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten) 1 theelepel Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) [...]