• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Garnalen Ventje

Garnalen Ventje

Dit gerecht is naar de neef van onze kokki Betty vernoemd. Zijn naam was Ventje en hij heeft dit heerlijke en eenvoudig te bereiden recept aan Betty gegeven. Betty heeft haar kleinkind de naam Ventje doorgegeven. Bijgerecht: 4 personen Bereidingstijd: 15 minuten   Ingredienten: 1 kg gamba’s zonnebloemolie 1 verse ananas 1 ui 2 teentjes […]

Surinaamse Masala Vis

Paloeloe Surinaamse kruidenmix masala vis

      Benodigdheden 500 gram vis: harde vissoort bijv. roodbaarsfilet, tilapia filet   Bereidingswijze . snijd de vis in grove stukken . doe 4 eetlepels olie in een koekenpan of vispan . bak de vis op hoog vuur krokant in enkele minuten . neem de vis uit de pan . bak in het resterende vet […]

Surinaamse Vis in Pepersaus

Paloeloe Surinaamse kruidenmix vis in pepersaus

      Benodigdheden 500 gram vis: harde vissoort bijv. roodbaarsfilet, tilapia filet   Bereidingswijze . snijd de vis in grove stukken . doe 4 eetlepels olie in een koekenpan of vispan . bak de vis op hoog vuur krokant in enkele minuten . neem de vis uit de pan . bak in het resterende vet […]

Surinaamse Bami Goreng

Paloeloe Surinaamse kruidenmix bami goreng

      Benodigdheden 300 gram vlees, kip of vis, 500 gram gekookte mie, 200 gram paksoy of Chinese kool.   Bereidingswijze . fruit de kruidenmassa in 2 eelepels olie . voeg de stukjes vlees, kip of vis toe, bak krokant . voeg de gekookte mie schep voor schep toe,  goed mengen . voeg de […]

Surinaamse Nasi Goreng

Paloeloe Surinaamse kruidenmix nasi goreng

      Benodigdheden 500 gram koude gare rijst, 200 gram gebakken vlees of vis, 100 gram groenten, reepjes omelet   Bereidingswijze . fruit de kruidenmassa in 2 eetlepels olie . voeg het vlees toe . voeg de koude gare rijst toe, blijf omscheppen totdat de kruiden goed vermengd zijn . voeg de in hele dunne […]

Nasi Tjampoer

gerecht nasi tjampoer
Ingrediënten - witte rijst ♦  voor de Tjolloh Tjolloh: - garnalen, forelfilet of gestoomde makreelfilet - Sarirasa Tjolloh Tjolloh - limoensap - Kaki Tiga ketjap manis (zoet) - Flowerbrand sambal oelek en/of verse rode pepers   ♦  voor het groentegerecht: - gebruik rode en groene groente om een mooie (kerst)kleur te krijgen: paksoy, zoete puntpaprika, komkommer - [...]

Kip Ajam Soto Udang

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 1 ons gepelde garnalen Daily rijstolie 1 grote aardappel 3 eieren 1 grote gesneden ui 2 eetlepels Flowerbrand sojasaus yellow label asin zout 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 100 gram schoongemaakte taugé 1 schoteltje fijngesneden selderij 200 gram stoofsla (of andijvie of paksoi) Kokki Djawa uitjes gebakken 1/2 theelepel [...]

Boemboe Pepesan

kokki djawa boemboe pepesan
Ingrediënten 1 gestoomde makreel van 350 gram dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe pepesan of Sarirasa boemboe pepesan Daily rijstolie Flowerbrand atjar tjampoer water Pepesan is een pikant visgerecht. Met bijna alle vissoorten kan dit gerecht bereid worden. Wij gebruiken een gestoomde makreel van ongeveer 350 gram. Fruit de kruidenmix [...]

Boemboe Sambal Goreng

Vanka-kawat Aziatische recepten
Ingrediënten 250 gram garnalen dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe sambal goreng of Sarirasa boemboe sambal goreng Daily rijstolie Nutco cocosmelk 100 gram Vanka-Kawat petehbonen 200 gram (sperziebonen) Daily kouseband (diepvries) Fruit de kruidenmix (boemboe) in 2 eetlepels olie, voeg de in stukjes gesneden sperziebonen (of de Daily kouseband), de [...]

Boemboe Rietja

Vanka-kawat Aziatische recepten
Ingrediënten 500 gram kip, garnalen of varkensvlees dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe rietja of Sarirasa boemboe rietja Daily rijstolie water Bak de kip, garnalen of het varkensvlees in een flinke scheut olie. Neem ze uit de pan. Fruit in dezelfde olie de kruidenmix (boemboe). Voeg de kip, garnalen of het varkensvlees [...]