De enige echte Indische saucijzen zoals deze volgens authentiek recept al jaren worden gemaakt. Bereidingswijze 1 – Leg de saucijzen in een koekenpan zonder boter of olie en zet het vuur op de laagste stand. – Na een aantal minuten zal de worst opwarmen en bruiner worden. – Prik vervolgens met een cocktailprikker enkele gaatjes in de […]
Benodigdheden 500 gram varkensvlees: bijv. 250 gram schouderkarbonade en 250 gram speklappen Bereidingswijze . snijd het vlees in blokjes . bak het vlees in 2 eetlepels olie goudbruin . neem het vlees uit de pan . bak in het resterende vet de kruidenmix . voeg het gebakken vlees toe aan de […]
Benodigdheden 250 gram kip, 250 gram varkensvlees Bereidingswijze . fruit de kruidenmassa in 2 eetlepels olie . voeg de in kleine stukjes gesneden kip en vlees, goed mengen . voeg steeds een scheutje water toe en sudder het vlees in 40 minuten gaar Garneer met reepjes rode peper.