• Nederlands
  • English

De leverancier voor al uw

ASIAN FOOD

☎ bel ons: 070-3011700

Indische saucijzen

Van Olphen Indische saucijzen origineel

De enige echte Indische saucijzen zoals deze volgens authentiek recept al jaren worden gemaakt. Bereidingswijze 1 – Leg de saucijzen in een koekenpan zonder boter of olie en zet het vuur op de laagste stand. – Na een aantal minuten zal de worst opwarmen en bruiner worden. – Prik vervolgens met een cocktailprikker enkele gaatjes in de […]

Surinaamse Babi Ketjap

Paloeloe Surinaamse kruidenmix babi ketjap

      Benodigdheden 500 gram varkensvlees: bijv. 250 gram schouderkarbonade en 250 gram speklappen   Bereidingswijze . snijd het vlees in blokjes . bak het vlees in 2 eetlepels olie goudbruin . neem het vlees uit de pan . bak in het resterende vet de kruidenmix . voeg het gebakken vlees toe aan de […]

Surinaamse Heet Vlees

Paloeloe Surinaamse kruidenmix heet vlees
    Benodigdheden 500 gram varkensvlees of kipfilet   Bereidingswijze . snijd het vlees in blokjes en bestrooi met peper en zout . bak het vlees in 2 eetlepels olie lichtbruin . voeg de kruidenpasta toe, schep het vlees om, voeg 100 ml water toe . laat het 30 minuten sudderen tot het gaar is, af en toe roeren . voeg indien [...]

Surinaamse Moksi Meti

Paloeloe Surinaamse kruidenmix moksi meti

      Benodigdheden 250 gram kip, 250 gram varkensvlees   Bereidingswijze . fruit de kruidenmassa in 2 eetlepels olie . voeg de in kleine stukjes gesneden kip en vlees, goed mengen . voeg steeds een scheutje water toe en sudder het vlees in 40 minuten gaar Garneer met reepjes rode peper.

Varkensvlees Babi Usee-Usee

Ingrediënten 500 gram in dobbelstenen gesneden varkensvlees Daily rijstolie 2 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 2 kopjes Dhillon cocoscréme (santen) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 2 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 stengel Vanka-Kawat sereh gras (diepvries) 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 schijfje Vanka-Kawat laos (galanga) (diepvries) 1 theelepel Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) Bereidingswijze Snijd het vlees in [...]

Varkensvlees Babi Opor Tahu Telor Daging

Ingrediënten 250 gram in dunne lapjes gesneden varkensvlees 3 fijngesneden uien Daily rijstolie 1 hard gekookt ei (per persoon) in plakken gesneden Daily tahoe / tofu 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 10 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 blaadje Vanka-Kawat daon salamblad Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen 1 theelepel Vanka-Kawat [...]

Varkensvlees Babi Ketjap (variant 2)

Ingrediënten 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees 4 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 1 bouillonblokje 1 eetlepel suiker Ketjap A ketjap A manis kentel 2 eetlepels Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Koningsvogel sambal badjak 1 theelepel Flowerbrand sambal oelek 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 schijfje Vanka-Kawat gember geschild (diepvries) peper en zout water Bereidingswijze [...]

Varkensvlees Babi Ketjap (variant 1)

Ingrediënten 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees 1 fijngesneden ui Daily rijstolie 1 kopje Ketjap A ketjap A manis kentel 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 schijfje Vanka-Kawat kentjoer gesneden 1 bouillonblokje peper water Bereidingswijze Braad het vlees in rijstolie tot het bruin is. Haal het vlees weer ut de [...]

Varkensvlees Babi Gule Bengala Daging

Ingrediënten 750 gram in grove stukken gesneden varkensvlees 1 grote fijngesneden ui Daily rijstolie 2 geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 2 in schijfjes gesneden rode lomboks 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 2 kopjes dikke Dhillon cocoscréme (santen) 2 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) 1 theelepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten) 1 theelepel Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) [...]

Varkensvlees Babi Ambonia

Ingrediënten 500 gram in dobbelstenen gesneden varkensvlees Daily rijstolie 6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel 1 schoteltje fijngesneden prei 4 fijngesneden rode lomboks peper en zout water Bereidingswijze Bak het vlees in de rijstolie bruin en voeg er de rode lomboks en prei aan toe. Voeg er, als de groenten bijna gaar zijn, [...]