Pisang Goreng met Nature’s Charm
Maak de pisang goreng zoals beschreven op het pakje van Unifood. Decoreer het resultaat met één van de Nature’s Charm cocosproducten en maak het af met een mintblaadje en een toefje slagroom.
Maak de pisang goreng zoals beschreven op het pakje van Unifood. Decoreer het resultaat met één van de Nature’s Charm cocosproducten en maak het af met een mintblaadje en een toefje slagroom.
Ingredients 20 cc Van Kleef rose liqueur (or rose siryp) 10 cc Van Kleef ginger liqueur (or ginger siryp) 10 cc 112 vodka – with madam jeanette and lombok pepper- (or plain wodka) 60 cc Nature’s Charm coconut water the juice from 1 lemon This Cocktail […]
Ingrediënten: – 1 pond aardbeien, schoongemaakt; laat ze heel – 200 gram granulated palmsuiker, kan ook met witte suiker of lichtbruine basterdsuiker – 200 ml water – 1 zakje Swallow Globe Brand agar agar (inhoud 7 gram) – sap van een halve limoen of citroen Bereidingswijze: – Verwarm een pan met 200 ml water […]
Verras je gasten de komende Lentedagen met een soto ayam van Kokki Djawa en een nasi goreng tjampoer van Kokkie Djawa. Met gebakken uitjes en de rijsttafelmix tover je een heerlijke, gekleurde Lentemaaltijd op tafel. Op de achterkant van de verpakking staat hoe je de gerechten bereidt. Geef er gerust je eigen “touch” aan. Bijvoorbeeld een djeroekblaadje […]
Hartige maiskoekjes of Kwee Djagoeng: een voorafje of als bijgerecht bij de rijsttafel of bij de thee. Ingrediënten 1/2 blikje djagoeng (mais) 2 eieren 8 eetlepels tarwebloem zout of bouillonblokje (verkruimeld) 1 cm santen (kokos) 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 preitje 5 takjes selderij 1 rode lombok (peper) rijstolie kruiden: 4 kemirienoten […]
Deze traditionele cake is misschien bewerkelijk te maken, maar is dan ook erg smakelijk. Om de authentieke smaak van de spekkoek te verkrijgen voeg dan kardemompoeder en nootmuskaatpoeder toe bij dit recept. Met deze spekkoekpoeder kun je ook heel gemakkelijk je eigen gekruide koekjes, gekruide cupcakes of muffins maken. Ingrediënten – 250 gram margarine – […]
Kijk hier voor een heerlijk Indonesisch Kerstmenu uit het magazine Kerst Special.
Maak zelf gebakken biologische sambal tomaat met gebakken uienringen. Ingrediënten: – 3 eetlepels plantaardige Daily rijstolie – 3 eetlepels Flowerbrand biologische sambal oelek – 1 rode ui in ringen gesneden – 1 witte ui in ringen gesneden – 2 tomaten Bereidingswijze: Bak de uienringen in de rijstolie totdat ze een mooie bruine kleur hebben. […]
Voor de kokosliefhebber. Heerlijk als tussendoortje bij de koffie of als dessert met één van de vegan Nature’s Charm toppings. Dit is een zeer gemakkelijk recept waar enkel drie ingrediënten voor nodig zijn. 1 blikje Nature’s Charm gecondenseerde kokosmelk 300 gram kokos medium Meng de geraspte kokos door de kokosmelk en voeg een snufje zout […]