• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Pandan pannenkoeken met caramelsaus en slagroom

dessert pandan pancakes

Ingredienten: 1 pak pannenkoekmix of poffertjesmix 1 flesje kleurstof groen 1 pot Nature’s Charm caramelsaus slagroom geroosterde kokos   Bereidingswijze: Voeg bij het beslag een paar druppels van de groene kleurstof en bereid de pannenkoeken of poffertjes volgens de aanwijzingen op het pak. Pannenkoeken Vul de pannenkoeken met geroosterde kokos en vouw iedere pannenkoek in […]

Drankje alcoholvrij

drink

Geniet van een alcoholvrij drankje.   Ingredienten: Kroonduif rozensiroop Rayner’s kleurstof groen Nature’s Charm coconut water Rasaku cocoscreme (dikke cocosmelk) koolzuurhoudend water witte suiker Kokki Djawa geraspte cocos garnering: lemoncress of een klein djeroekblaadje   Bereidingswijze: Kleur wite suiker met de Rayner’s groene kleurstof. Doop de rand van het glas eerst in eiwit, hierdoor blijven […]

Smoothie Lychee

lychee smoothie

  Level of Difficulty: Simple Prep time: 10 Minutes Make 4-6 servings Ingredients: Lychee in syrup (discard half of the syrup):  1 can Mint Leaves:  4 leaves Fresh Lemon/Lime Juice:  1 Table Spoon Salt:  1 small pinch Ice Cubes:  3 Cups Nature’s Charm Sweetened Condensed Coconut Milk:  4 Table Spoons Coconut Jelly in Syrup (without syrup for […]

Coconut Custard Pudding

  Level of Difficulty: Simple Prep time: 20 Minutes Refrigerate: 1-2 Hours Make 2 servings Ingredients: Water:  ½ cup Nature’s Charm Evaporated Coconut Milk:  ½ cup Nature’s Charm pure coconut water:  1/3 cup Nature’s Charm Sweetened Condensed Coconut Milk:  2 Tea Spoons Nature’s Charm Coconut Caramel Sauce:  2 Tea Spoons Agar agar Powder:  ¼ Tea […]

Pudding Drie Smaken, Tiga Rasa

Ingrediënten 400 ml cocoscreme (vanaf 20 procent) 1 zakje Swallow Globe agar agar wit 50 gram aardbeien 50 gram kiwi 50 gram Daily jackfruit in siroop 100 gram suiker 300 ml water 1/2 theelepel zout Meng de cocoscreme met water and roer totdat het mooi glad romig is en voeg dan de overige ingrediënten toe [...]

Pudding Donkere Kersen

Ingrediënten 600 ml cocoscreme (vanaf 20 procent) 2 zakjes Swallow Globe agar agar wit donkere kersen 200 gram suiker 400 ml water 1/2 theelepel zout Meng de cocoscreme met water and roer totdat het mooi glad romig is en voeg dan de overige ingrediënten toe (behalve de kersen). Roer dit goed door en verhit langzaam [...]