• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Appel-pudding dessert

Ingrediënten: 200 g gecondenseerde kokosmelk (art 779 of art 781) 3 appels 2 eieren beetje kaneel optioneel Bereidingswijze: Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius. Appels snijden in schijven of stukjes (klokhuis verwijderen). Leg de appels in een ovenvaste schaal. Gecondenseerde kokosmelk met de eieren mengen in een kom (eventueel kaneel toevoegen). Het mengsel met gecondenseerde […]

Kue Tamal Hun Kwee

Pudding in laagjes met Javaanse suiker en kokosmelk. Bruine laag Ingrediënten: – 60 g Hun kwee meel sago – 50/60 ml water (voor mengen) – 125 g  Flowerbrand gula djawa schijf – 500 ml water – 1 g zout Bereiding: Spoel vormpjes, puddingvorm of een vierkante vorm om met koud water. Hak de gula djawa […]

Tjendol (Cendol)

Cocosmelk met cendol, ook vaak gewoon Tjendol (Cendol) genoemd is een verfrissende koude drank uit Indonesië. Cendol, de kleine sliertjes die erin zitten worden oorspronkelijk gemaakt van hunkweemeel (katjang idjoe of mungbonenmeel), maar er kan ook rijstebloem of maizena worden gebruikt. Ingrediënten 8 dl Nutco cocosmelk 60 gram Vanka-Kawat hun kwe cap boenga (meel) 150 [...]

Pisang Goreng met Nature’s Charm

pisang goreng met Nature's Charm

              Maak de pisang goreng zoals beschreven op het pakje van Unifood. Decoreer het resultaat met één van de Nature’s Charm cocosproducten en maak het af met een mintblaadje en een toefje slagroom.  

Aardbeienjam met agar

Vanka-Kawat Swallow Globe Brand agar agar aardbeienjam

Ingrediënten: – 1 pond aardbeien, schoongemaakt; laat ze heel – 200 gram granulated palmsuiker, kan ook met witte suiker of lichtbruine basterdsuiker – 200 ml water – 1 zakje Swallow Globe Brand agar agar (inhoud 7 gram) – sap van een halve limoen of citroen   Bereidingswijze: – Verwarm een pan met 200 ml water […]

Bánh da Lợn

Bánh da Lợn

Ingrediënten voor de groene lagen: – rijstmeel 80 g – tapiocameel 240 g – kokosmelk (17% vet) 200 ml – gele boontjes (yellow beans) 100 g – suiker 100 g – pandanblad (voor de groene kleur) voor de witte lagen: – rijstmeel 35 g – tapiocameel 50 g – kokosmelk (17% vet) 200 ml – […]

Spekkoek

spekkoekpoeder recept Vanka-Kawat

Deze traditionele cake is misschien bewerkelijk te maken, maar is dan ook erg smakelijk. Om de authentieke smaak van de spekkoek te verkrijgen voeg dan kardemompoeder en nootmuskaatpoeder toe bij dit recept. Met deze spekkoekpoeder kun je ook heel gemakkelijk je eigen gekruide koekjes, gekruide cupcakes of muffins maken. Ingrediënten – 250 gram margarine – […]

Rode boontjes in kokos

  Laat de rode boontjes een nacht weken in koud water en was hierna de boontjes. Kook de boontjes in water gedurende ongeveer 1 uur totdat deze zacht zijn. Voeg wat suiker en kokosmelk toe. Serveer het warm in een kom als fris dessert of tussendoor.

Kokoskoekjes

Vanka-Kawat Moesson kokoskoekjes

Voor de kokosliefhebber. Heerlijk als tussendoortje bij de koffie of als dessert met één van de vegan Nature’s Charm toppings. Dit is een zeer gemakkelijk recept waar enkel drie ingrediënten voor nodig zijn.  1 blikje Nature’s Charm gecondenseerde kokosmelk 300 gram kokos medium Meng de geraspte kokos door de kokosmelk en voeg een snufje zout […]

Pandan poffertjes en cakes

pandan poffertjes & cakes

  Pandan poffertjes overgoten met saus en geraspte kokos. Ingredienten: 400 gram zelfrijzend bakmeel 1 blik evaporated coconut milk Nature’s Charm 6 eetlepels raapolie Daily enkele druppels groene kleurstof pandan 3 eieren geraspte kokos Kokki Djawa 50 cc water   Bereidingswijze: Maak van de ingrediënten een lichtgroen beslag. Vet de poffertjespan in met olie en giet het beslag in een […]