• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Kokki Djawa spring meal

Kokki Djawa lentemaaltijd

Verras je gasten de komende Lentedagen met een soto ayam van Kokki Djawa en een nasi goreng tjampoer van Kokkie Djawa. Met gebakken uitjes en de rijsttafelmix tover je een heerlijke, gekleurde Lentemaaltijd op tafel. Op de achterkant van de verpakking staat hoe je de gerechten bereidt. Geef er gerust je eigen “touch” aan. Bijvoorbeeld een djeroekblaadje […]

Surinaamse Heet Vlees

    Benodigdheden 500 gram varkensvlees of kipfilet   Bereidingswijze . snijd het vlees in blokjes en bestrooi met peper en zout . bak het vlees in 2 eetlepels olie lichtbruin . voeg de kruidenpasta toe, schep het vlees om, voeg 100 ml water toe . laat het 30 minuten sudderen tot het gaar is, af en toe roeren . voeg indien [...]

Surinaamse Bami Goreng

      Benodigdheden 300 gram vlees, kip of vis, 500 gram gekookte mie, 200 gram paksoy of Chinese kool.   Bereidingswijze . fruit de kruidenmassa in 2 eelepels olie . voeg de stukjes vlees, kip of vis toe, bak krokant . voeg de gekookte mie schep voor schep toe,  goed mengen . voeg de […]

Vietnamese Kip Noodles (Pho Ga)

    Ingrediënten – 500 gram kip – 3 uien – 6 kleine rode uien – verse gemberstukjes – taugé – anijs – kaneel – rijstnoodles – zout – suiker   Bereidingswijze Bak de uien en gember samen in een pan gedurende ongeveer 10 minuten. Doe de uien en gember in een andere pan met water […]

Boemboe Roedjak (Ajam)

Ingrediënten 1 kilo kip 3 grote fijngemaakte uien Daily rijstolie 1 klein blikje tomatenpuree 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 eetlepel Flowerbrand sambal oelek 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 stukje seréhstengel 1 theelepel ketumbar peper, zout en nootmuskaat 1 kopje water Bereidingswijze Wrijf de kip in met peper, zout en [...]

Kip in rode Thaise curry – Pad Prik Khing

Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie 50 gr Daily currypasta rood Daily kouseband (diepvries) 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 4 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 rode peper Dit recept is voor een medium 1-2 personen bowl. Schoon de kip en kook deze op medium warmte gedurende 1 minuut. [...]

Kip Curry Rood – Gang Phet Gai

Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie Nutco cocosmelk 50 gr Daily currypasta rood 4 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 10-15 basillicumblaadjes 1 rode peper 1 aubergine 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) zout Daily rijst jasmijn Dit recept is voor een medium 1-2 personen bowl. Mix 100 ml kokosmelk met [...]

Kip Curry Massaman – Gang Massaman Gai

Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie Nutco cocosmelk 50 gr Daily currypasta massaman 4 stukjes Vanka-Kawat cardamom heel 4 laurierblaadjes 3 eetlepels Vanka-Kawat kaneel gemalen 30 gr Flowerbrand tamarindepasta 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 2 aardappelen 15 gr geroosterde pinda's Daily rijst jasmijn Dit recept is voor een [...]

Kip Curry Groen – Gang Keo Wan

Ingrediënten 300 gr kipfilet (gesneden in 7-10 stukjes) Daily rijstolie Nutco cocosmelk 50 gr Daily currypasta groen 4 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 10-15 basillicumblaadjes 1 rode peper 1 aubergine 2 eetlepels Daily vissaus Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) zout Daily rijst jasmijn Dit recept is voor een medium 1-2 personen bowl. Mix 150 ml kokosmelk met [...]

Kip Ajam Soto Udang

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 1 ons gepelde garnalen Daily rijstolie 1 grote aardappel 3 eieren 1 grote gesneden ui 2 eetlepels Flowerbrand sojasaus yellow label asin zout 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 100 gram schoongemaakte taugé 1 schoteltje fijngesneden selderij 200 gram stoofsla (of andijvie of paksoi) Kokki Djawa uitjes gebakken 1/2 theelepel [...]