• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Varkensvlees Babi Ambonia

Ingrediënten 500 gram in dobbelstenen gesneden varkensvlees rijstolie 6 eetlepels Ketjap A manis kentel 1 schoteltje fijngesneden prei 4 fijngesneden rode lomboks peper en zout water Bereidingswijze Bak het vlees in de rijstolie bruin en voeg er de rode lomboks en prei aan toe. Voeg er, als de groenten bijna gaar zijn, de ketjap en [...]

Indische saucijzen

Van Olphen Indische saucijzen origineel

De enige echte Indische saucijzen zoals deze volgens authentiek recept al jaren worden gemaakt. Bereidingswijze 1 – Leg de saucijzen in een koekenpan zonder boter of olie en zet het vuur op de laagste stand. – Na een aantal minuten zal de worst opwarmen en bruiner worden. – Prik vervolgens met een cocktailprikker enkele gaatjes in de […]

Surinaamse Heet Vlees

    Benodigdheden 500 gram varkensvlees of kipfilet   Bereidingswijze . snijd het vlees in blokjes en bestrooi met peper en zout . bak het vlees in 2 eetlepels olie lichtbruin . voeg de kruidenpasta toe, schep het vlees om, voeg 100 ml water toe . laat het 30 minuten sudderen tot het gaar is, af en toe roeren . voeg indien [...]

Varkensvlees Babi Usee-Usee

Ingrediënten 500 gram in dobbelstenen gesneden varkensvlees Daily rijstolie 2 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 2 kopjes Dhillon cocoscréme (santen) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 2 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 stengel Vanka-Kawat sereh gras (diepvries) 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 schijfje Vanka-Kawat laos (galanga) (diepvries) 1 theelepel Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) Bereidingswijze Snijd het vlees in [...]

Varkensvlees Babi Opor Tahu Telor Daging

Ingrediënten 250 gram in dunne lapjes gesneden varkensvlees 3 fijngesneden uien Daily rijstolie 1 hard gekookt ei (per persoon) in plakken gesneden Daily tahoe / tofu 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 10 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 blaadje Vanka-Kawat daon salamblad Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen 1 theelepel Vanka-Kawat [...]

Varkensvlees Babi Ketjap (variant 2)

Ingrediënten 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees 4 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 1 bouillonblokje 1 eetlepel suiker Ketjap A ketjap A manis kentel 2 eetlepels Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Koningsvogel sambal badjak 1 theelepel Flowerbrand sambal oelek 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 schijfje Vanka-Kawat gember geschild (diepvries) peper en zout water Bereidingswijze [...]

Varkensvlees Babi Ketjap (variant 1)

Ingrediënten 500 gram in blokjes gesneden varkensvlees 1 fijngesneden ui Daily rijstolie 1 kopje Ketjap A ketjap A manis kentel 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 schijfje Vanka-Kawat kentjoer gesneden 1 bouillonblokje peper water Bereidingswijze Braad het vlees in rijstolie tot het bruin is. Haal het vlees weer ut de [...]

Varkensvlees Babi Gule Bengala Daging

Ingrediënten 750 gram in grove stukken gesneden varkensvlees 1 grote fijngesneden ui Daily rijstolie 2 geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 2 in schijfjes gesneden rode lomboks 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 2 kopjes dikke Dhillon cocoscréme (santen) 2 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) 1 theelepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten) 1 theelepel Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) [...]

Boemboe Semoor Djawa

Ingrediënten 500 gram rundvlees, varkensvlees of kip dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe semoor of Sarirasa boemboe semoor djawa Daily rijstolie water Braad het rundvlees, varkensvlees of de kip aan. Neem ze uit de pan. Fruit in dezelfde olie de kruidenmix (boemboe). Voeg het vlees of de kip weer toe [...]

Boemboe Rietja

Ingrediënten 500 gram kip, garnalen of varkensvlees dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe rietja of Sarirasa boemboe rietja Daily rijstolie water Bak de kip, garnalen of het varkensvlees in een flinke scheut olie. Neem ze uit de pan. Fruit in dezelfde olie de kruidenmix (boemboe). Voeg de kip, garnalen of het varkensvlees [...]