• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Kip Ajam Semoor Djawa

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 fijngesneden uien Daily rijstolie 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Flowerbrand sambal oelek 4-6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel 1 theelepel Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen 1 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga) peper en zout 1 kopje water Bereidingswijze Bak de stukken kip in rijstolie bruin. Meng [...]

Kip Ajam Peniki

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 2 a 4 heel fijngesneden rode lomboks 1/2 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 eetlepel Flowerbrand tamarindepasta 1.5 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1/2 theelepel Vanka-Kawat sereh gemalen 2 blaadjes [...]

Kip Ajam Opor

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 6 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 eetlepel Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga) 2 blaadjes Vanka-Kawat daon salamblad 2 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 seréhstengel [...]

Kip Ajam Kuning

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1/2 eetlepel Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 2 schijfjes Vanka-Kawat laos (galanga) (diepvries) 2 theelepels Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) 2 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) [...]

Kip Ajam Ketjap

Ingrediënten 1 kilo kip 1 grote fijngesneden ui 3-6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel bloem Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen peper en zout Bereidingswijze Kook de kip in water halfgaar en laat het uitlekken (bewaar de bouillon). Meng de kruiden en de ketjap door elkaar, voeg hier de kip aan toe en laat het geheel [...]

Kip Ajam Kerrie

Ingrediënten 1 kilo kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 40 gram bloem 2 blaadjes Vanka-Kawat daon salamblad 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 2 eetlepels fijngesneden peterselie 2 afgestreken eetlepels kerriepoeder peper en zout 1 liter water Bereidingswijze Kook de kip in water waaraan de peterselie, een deel van de uien, peper, zout en de salamblaadjes [...]

Kip Ajam Bumbu Pedas (pittig)

Ingrediënten 500 gram kip 1.000 ml cocosmelk 2 cm Vanka-Kawat laos gedroogd (galanga) 2 stuks Vanka-Kawat sereh gras (diepvries) 4 stuks Erawan purutblad gedroogd 5 stuks Flowerbrand daon salamblad 1 eetlepel zout zoveel je wilt Kokki Djawa uitjes gebakken KRUIDEN: 0,5 eetlepel Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) 0,5 eetlepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 eetlepel Vanka-Kawat [...]

Boemboe Semoor Djawa

Ingrediënten 500 gram rundvlees, varkensvlees of kip dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe semoor of Sarirasa boemboe semoor djawa Daily rijstolie water Braad het rundvlees, varkensvlees of de kip aan. Neem ze uit de pan. Fruit in dezelfde olie de kruidenmix (boemboe). Voeg het vlees of de kip weer toe [...]

Boemboe Ajam Peniki

Ingrediënten 500 gram kip dit recept is voor één van onze boemboes Kokki Djawa boemboe ajam peniki of Sarirasa boemboe ajam peniki Daily rijstolie 200 ml Nutco cocosmelk water Bak de kip in olie goudbruin, neem de kip uit de pan. Fruit de kruidenmix (boemboe) in dezelfde olie waarin de kip gebakken is. Voeg de [...]

Vietnamese loempia’s rijstpapier Goi Cuon

Goi Cuon

Ingrediënten 1 zakje garnalen rijstpapier 22 cm kleine slakrop 1 komkommer 1 zakje corianderblaadjes 1 zakje mintblaadjes Flowerbrand hoisinsaus 1 peen 1 zakje pinda’s Maak de garnalen schoon (verwijder de harde staart). Snijd de sla, komkommer (zonder schil), coriander en mint in stukjes en meng het door elkaar in een kom. Doe lauw water in een […]