• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Kip Ajam Peniki

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 2 a 4 heel fijngesneden rode lomboks 1/2 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 eetlepel Flowerbrand tamarindepasta 1.5 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1/2 theelepel Vanka-Kawat sereh gemalen 2 blaadjes [...]

Kip Ajam Opor

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 6 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1 eetlepel Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga) 2 blaadjes Vanka-Kawat daon salamblad 2 blaadjes Erawan purutblad gedroogd 1 seréhstengel [...]

Kip Ajam Kuning

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 5 fijngestampte Flowerbrand kemirinoten 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 1/2 eetlepel Flowerbrand gula djawa (palmsuiker) 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 2 schijfjes Vanka-Kawat laos (galanga) (diepvries) 2 theelepels Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) 2 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) [...]

Kip Ajam Ketjap

Ingrediënten 1 kilo kip 1 grote fijngesneden ui 3-6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel bloem Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen peper en zout Bereidingswijze Kook de kip in water halfgaar en laat het uitlekken (bewaar de bouillon). Meng de kruiden en de ketjap door elkaar, voeg hier de kip aan toe en laat het geheel [...]

Kip Ajam Kerrie

Ingrediënten 1 kilo kip 2 grote fijngesneden uien Daily rijstolie 40 gram bloem 2 blaadjes Vanka-Kawat daon salamblad 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 2 eetlepels fijngesneden peterselie 2 afgestreken eetlepels kerriepoeder peper en zout 1 liter water Bereidingswijze Kook de kip in water waaraan de peterselie, een deel van de uien, peper, zout en de salamblaadjes [...]

Kip Ajam Bumbu Pedas (pittig)

Ingrediënten 500 gram kip 1.000 ml cocosmelk 2 cm Vanka-Kawat laos gedroogd (galanga) 2 stuks Vanka-Kawat sereh gras (diepvries) 4 stuks Erawan purutblad gedroogd 5 stuks Flowerbrand daon salamblad 1 eetlepel zout zoveel je wilt Kokki Djawa uitjes gebakken KRUIDEN: 0,5 eetlepel Vanka-Kawat koenir gemalen (curcuma) 0,5 eetlepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 eetlepel Vanka-Kawat [...]

Rundvlees Semoor Djawa

Ingrediënten 500 gram rundvlees 3 grote fijngesneden uien 2 eetlepels Daily rijstolie 4 kleine aardappelen 6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel 3 theetlepels Flowerbrand knoflookpasta 2 theelepels Flowerbrand tamarindepasta 1 theelepel Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen 4 theelepels Vanka-Kawat kruidnagel heel peper en zout water Bereidingswijze Wrijf het vlees in met peper, zout en nootmuskaat. [...]

Rundvlees Sapi Tjampur Malang

Ingrediënten 750 gram in blokjes gesneden rundvlees 3 grote in ringen gesneden uien Daily rijstolie 1,5 eetlepel Ketjap A ketjap A manis kentel 5 geschilde en in blokje gesneden aardappelen 1 in blokjes gesneden paprika 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 eetlepel bloem 1/2 theelepel Vanka-Kawat kruidnagel gemalen peper en zout [...]

Rundvlees Sapi Kerrie

Ingrediënten 500 gram runderlappen 2 fijngesneden uien Daily rijstolie 1 eetlepel citroensap 1 kopje in warm water geweekte Kokki Djawa cocos geraspt 2 eetlepels Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) 1 theelepel Vanka-Kawat gember gemalen (djahe) 1 eetlepel kerriepoeder 1 theelepel chilipoeder peper en zout water Bereidingswijze Wrijf het vlees in met peper [...]

Rundvlees Rempah Banka

Ingrediënten 250 gram gehakt (half om half) 1 ei Daily rijstolie 1 theelepel citroensap 100 gram Kokki Djawa cocos geraspt 1 eetlepel Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Vanka-Kawat komijnzaad gemalen (djinten) 3 theelepels Vanka-Kawat ketoembar gemalen (koriander) 1/2 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga) Bereidingswijze Meng het gehakt (rempah betekent dat er gemalen vlees wordt gebruikt) met [...]