• Nederlands
  • English

The supplier for all your

ASIAN FOOD

☎ call us: 003170-3011700

Pandan pannenkoeken met caramelsaus en slagroom

dessert pandan pancakes

Ingredienten: 1 pak pannenkoekmix of poffertjesmix 1 flesje kleurstof groen 1 pot Nature’s Charm caramelsaus slagroom geroosterde kokos   Bereidingswijze: Voeg bij het beslag een paar druppels van de groene kleurstof en bereid de pannenkoeken of poffertjes volgens de aanwijzingen op het pak. Pannenkoeken Vul de pannenkoeken met geroosterde kokos en vouw iedere pannenkoek in […]

Cocktail Air Indo Baru {made by Allard}

Cocktail Air Indo Baru {made by Allard}

This cocktail has been made by Allard for the Supperclub Amsterdam.   Ingrediënten: 100 cc Nature’s Charm coconut water 20 cc limoensap 30 cc Arak / rum 40 cc suikerwater ** paar druppels rozensiroop garnering: glasrandje met pandansuiker 1 kruidnagel komkommer lint selasi   ** suikerwater: 1 liter water 1 kg suiker 5 gekneusde serehstengels […]

Drankje alcoholvrij

drink

Geniet van een alcoholvrij drankje.   Ingredienten: Kroonduif rozensiroop Rayner’s kleurstof groen Nature’s Charm coconut water Rasaku cocoscreme (dikke cocosmelk) koolzuurhoudend water witte suiker Kokki Djawa geraspte cocos garnering: lemoncress of een klein djeroekblaadje   Bereidingswijze: Kleur wite suiker met de Rayner’s groene kleurstof. Doop de rand van het glas eerst in eiwit, hierdoor blijven […]

Garnalen Ventje

Gamba Ventje

Dit gerecht is naar de neef van onze kokki Betty vernoemd. Zijn naam was Ventje en hij heeft dit heerlijke en eenvoudig te bereiden recept aan Betty gegeven. Betty heeft haar kleinkind de naam Ventje doorgegeven. Bijgerecht: 4 personen Bereidingstijd: 15 minuten   Ingredienten: 1 kg gamba’s zonnebloemolie 1 verse ananas 1 ui 2 teentjes […]

Nasi Tjampoer

Nasi Tjampoer
Ingrediënten - witte rijst ♦  voor de Tjolloh Tjolloh: - garnalen, forelfilet of gestoomde makreelfilet - Sarirasa Tjolloh Tjolloh - limoensap - Kaki Tiga ketjap manis (zoet) - Flowerbrand sambal oelek en/of verse rode pepers   ♦  voor het groentegerecht: - gebruik rode en groene groente om een mooie (kerst)kleur te krijgen: paksoy, zoete puntpaprika, komkommer - [...]

Boemboe Roedjak (Ajam)

Ingrediënten 1 kilo kip 3 grote fijngemaakte uien Daily rijstolie 1 klein blikje tomatenpuree 1 kopje Dhillon cocoscréme (santen) 2 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 eetlepel Flowerbrand sambal oelek 1 stukje Flowerbrand trassi bakar 1 stukje seréhstengel 1 theelepel ketumbar peper, zout en nootmuskaat 1 kopje water Bereidingswijze Wrijf de kip in met peper, zout en [...]

Pudding Drie Smaken, Tiga Rasa

Ingrediënten 400 ml cocoscreme (vanaf 20 procent) 1 zakje Swallow Globe agar agar wit 50 gram aardbeien 50 gram kiwi 50 gram Daily jackfruit in siroop 100 gram suiker 300 ml water 1/2 theelepel zout Meng de cocoscreme met water and roer totdat het mooi glad romig is en voeg dan de overige ingrediënten toe [...]

Pudding Donkere Kersen

Ingrediënten 600 ml cocoscreme (vanaf 20 procent) 2 zakjes Swallow Globe agar agar wit donkere kersen 200 gram suiker 400 ml water 1/2 theelepel zout Meng de cocoscreme met water and roer totdat het mooi glad romig is en voeg dan de overige ingrediënten toe (behalve de kersen). Roer dit goed door en verhit langzaam [...]

Kip Ajam Soto Udang

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 1 ons gepelde garnalen Daily rijstolie 1 grote aardappel 3 eieren 1 grote gesneden ui 2 eetlepels Flowerbrand sojasaus yellow label asin zout 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 100 gram schoongemaakte taugé 1 schoteltje fijngesneden selderij 200 gram stoofsla (of andijvie of paksoi) Kokki Djawa uitjes gebakken 1/2 theelepel [...]

Kip Ajam Semoor Djawa

Ingrediënten 1 kilo in stukken gesneden kip 2 fijngesneden uien Daily rijstolie 4 theelepels Flowerbrand knoflookpasta 1 theelepel Flowerbrand sambal oelek 4-6 eetlepels Ketjap A ketjap A manis kentel 1 theelepel Vanka-Kawat nootmuskaat gemalen 1 theelepel Vanka-Kawat laos gemalen (galanga) peper en zout 1 kopje water Bereidingswijze Bak de stukken kip in rijstolie bruin. Meng [...]